Το «κατά φαντασίαν» leasing του ΟΑΣΑ



 


50 εκατ. ευρώ σε ιδιώτες από το δημόσια ταμεία για λεωφορεία δεκαετίας - με ελάχιστες προϋποθέσεις και προδιαγραφές - και τα οποία θα συντηρούν οι τεχνικοί της ΟΣΥ... Εδώ δεν δίνουν λεφτά για να πάρουμε ανταλλακτικά γιαυτα που έχουμε και τα πετάμε στα αμαξοστάσια θα δώσουν γιαυτα που είναι ... για την χωματερή .


Μορφονιός Νίκος   http://www.avgi.gr/ 

50 εκατομμύρια ευρώ θα κοστίσει στα δημόσια ταμεία η προσωρινή μίσθωση 300 λεωφορείων από ιδιωτικές εταιρείες μέσω λίζινγκ, όπως ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Μεταφορών Κ. Καραμανλής ενημερώνοντας πως ο σχετικός διαγωνισμός βρίσκεται ήδη στον αέρα. 

Μάλιστα, η μαγική συνταγή παραχώρησης συγκοινωνιακού έργου σε ιδιώτες της θα έχει τριετή διάρκεια, ενώ τα λεωφορεία που θα προμηθευτεί με προσωρινή μίσθωση θα είναι ηλικίας μέχρι 10 ετών! Κοινώς, 50 εκατ. και για λεωφορεία δεκαετίας... τα οποία θα συντηρούν οι τεχνικοί της ΟΣΥ! 

Σε ερώτηση μάλιστα της “Αυγής” για το αν η ηγεσία του υπουργείου έχει χαρτογραφήσει τις εταιρείες που μπορούν να παρέχουν λεωφορεία με λίζινγκ και ενδέχεται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο υπουργός απέφυγε να απαντήσει συγκεκριμένα δηλώνοντας μόνο την αισιοδοξία του ότι ο διαγωνισμός αναμένεται να συγκεντρώσει «αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον». 

Στο ίδιο κλίμα απάντησε και ο γενικός γραμματέας Μεταφορών κ. Σταθόπουλος λέγοντας πως «τα τεύχη δημοπράτησης του διαγωνισμού έχουν ελάχιστες προϋποθέσεις και κυρίως αφορούν τη συνάφεια, που σημαίνει πως δύσκολα θα δούμε μειωμένο ενδιαφέρον».

 

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver