Ποιος δεν θέλει τις κάμερες στα λεωφορεία;



Η εύκολη δικαιολογία ΟΛΩΝ «για όλα φταίει ο οδηγός» από πίσω κρύβει πολλές «ασχήμιες» που ΔΕΝ πρέπει να καταγράφονται από κάμερες  ...

 

Για να είστε ενημερωμένοι, συνάδελφοι, η Α.Π.Δ.Π.Χ. (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα), αποφάνθηκε ότι οι κάμερες είναι "δυσανάλογο μέσο προστασίας" κι αν γίνεται κάτι "καλέστε την αστυνομία" ! 

Το ακόμη πιο εξωφρενικό είναι ότι στο αίτημά μας, να ξέρουμε ποιος φταίει, απαντούν "να ελέγχετε τη συμπεριφορά του οδηγού με βάση τις καταγγελίες των επιβατών" !!!!!! 

"Μα", τους λέμε "ακριβώς, γι αυτό θέλουμε να βάλουμε κάμερες, για να ξέρουμε αν ο επιβάτης που καταγγέλλει λέει αλήθεια"!

Δεν παλεύονται οι "αρμόδιοι", σ' όλες τις χώρες του κόσμου, η κάμερα είναι το Α και το Ω, στην Ελλάδα, βασιζόμαστε σε ό,τι τράβηξε με το κινητό του ο επιβάτης , με αποτέλεσμα ο οδηγός να είναι πάντα χαμένος, αφού αν υπάρχει κάτι που ενοχοποιεί τον επιβάτη, δεν θα δημοσιευθεί ! 

Ο οδηγός, δεν έχει την πολυτέλεια να μπορεί να βιντεοσκοπεί τον ταραξία, ο ταραξίας, επιλεκτικά, βιντεοσκοπεί τον οδηγό, πάντα στο τέλος της ιστορίας, όπου ο οδηγός αρχίζει να αντιδρά.

 

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

 

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver