Σημαντική ενημέρωση από τον Ο.ΣΥ



Αν η ΔΑΠΣ μέχρι 05/09/2022 δεν έχει διαμοιράσει τον κατάλληλο τηλεφωνικό κατάλογο η μετάβαση απλώς ... θα πάει περίπατο . Όλα τα άλλα είναι ... παραμύθια της χαλιμάς .

 Ο Ο.ΣΥ συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ΣΥΖΕΥΞIΣ, με σκοπό την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της τηλεπικοινωνιακής υποδομής του Δημόσιου Τομέα, προχώρησε από τις 23/06/2022 σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διανομή του νέου εξοπλισμού κινητής τηλεφωνίας σε τέσσερις Φάσεις (Α,Β,Γ,Δ), προσφέροντας νέα πακέτα επικοινωνίας, με περισσότερες τηλεπικοινωνιακές παροχές προς τους εργαζόμενους, τα οποία ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες επικοινωνίας των χρηστών. 

Σας ενημερώνουμε ότι, από την Δευτέρα 05/09/2022, ημερομηνία έναρξης του Χειμερινού προγράμματος δρομολόγησης, θα πρέπει η εταιρεία να έχει μεταβεί πλήρως στην χρήση των νέων ενεργοποιημένων συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας μέσω ΣΥΖΕΥΞIΣ. 

Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση του εμπλεκόμενου προσωπικού και για τις περαιτέρω δικές σας ενέργειες καθώς η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες των εργαζομένων της για προσβασιμότητα. 

ΥΓ. Το αίτημα της ομάδας εργασίας για την δημιουργία κατάλληλου τηλεφωνικού καταλόγου με τους χρήσιμους τηλεφωνικούς αριθμούς ΣΥΖΕΥΞIΣ (τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης - ευρετήριο επαφών - πληροφορίες στο κινητό) είναι προς υλοποίηση από την ΔΑΠΣ για να διαμοιραστεί στην συνέχεια στο προσωπικό της εταιρείας. 

 

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver