Προαστιακός Αθήνας : Επιστροφή στο .... diesel



 


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες λόγω σημαντικών προβλημάτων στην σιδηροδρομική υποδομή, η Hellenic Train αναγκάζεται να προχωρήσει σε μετεπιβιβάσεις σε συρμούς diesel στον σταθμό Λαρίσης προς και απο τον Πειραιά για όσους χρησιμοποιούν τον Προαστιακό Αθήνας! 

Την ίδια ώρα στο τραπέζι έχουν πέσει σχέδια για την επαναφορά των δρομολογίων στο πλέγμα του 2016, όταν δηλαδή ΔΕΝ λειτουργούσε η ηλεκτροκίνηση προς Πειραιά (παραδόθηκε στα τέλη του 2016) με τα τρένα να τρέχουν μεταξύ Κιάτου - Αεροδρομίου και μετεπιβιβάσεις να υπάρχουν στον σταθμό Λιοσίων (ή Μεταμόρφωσης). 

Την ίδια ώρα που σύντομα το Μετρό θα συνδέει απευθείας τον Πειραιά με το Αεροδρόμιο, ο Προαστιακός θα απαξιωθεί με μετεπιβιβάσεις. Αντί να προωθηθεί -όπως είχε σχεδιαστεί την Άνοιξη του 2019- η απευθείας σύνδεση της Χαλκίδας με τον Πειραιά, δρομολογούνται νέες μετεπιβιβάσεις που ταλαιπωρούν επιβάτες και εργαζόμενους και προσθέτουν χρόνο στα υφιστάμενα δρομολόγια προς Αεροδρόμιο και Κιάτο! 

Η Διοίκηση του ΟΣΕ και το Υπουργείο Μεταφορών, οφείλουν εξηγήσεις για την διάλυση στο σιδηροδρομικό δίκτυο, ενώ σημερινή απάντηση του Δ/ντα Σύμβουλου του ΟΣΕ στην ΡΑΣ μετά την καταγγελία του Σωματείου Μηχανοδηγών για τις παρακαμπτηρίους που φυτεύονται σαν μανιτάρια στο δίκτυο, προκαλεί μόνο ΓΕΛΙΟ. 

Είναι ενδεικτικό ότι κανένα στέλεχος δεν δέχτηκε να απαντήσει και αναγκάστηκε να το κάνει ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΣΕ, που με λίγα λόγια προσπαθεί να πείσει τους μηχανοδηγούς ότι όσα ζούν δεκαετίες τώρα είναι ....κανονικά! 

Για αυτό θα αναφερθούμε όμως τις επόμενες ημέρες. 

 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών Υ.Γ. 

 

Τα τρένα υδρογόνου και οι.... επενδύσεις, μάραναν την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και την Διοίκηση του ΟΣΕ. Έχουν διαλύσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver