Νέος CEO στον ΟΑΣΑ 


Επειδή  κάποιοι θα πουν : «τι σχέση έχει αυτός με τις συγκοινωνίες;» εγώ θα σας απαντήσω «τι σχέση έχει  το υπουργείο μεταφορών με τις συγκοινωνίες;» Γιαυτό υπενθυμίζω τη σειρά των πραγμάτων.  Το υπουργείο μεταφορών δίνει τις πολιτικές κατευθύνσεις - ΟΑΣΑ ΟΣΕΘ τις επεξεργάζονται και μετά τις δίνουν στους παρόχους για εφαρμογή . Το υπερταμείο είναι διακοσμητικό στοιχείο το οποίο έρχεται στην επιφάνεια - μόνο όταν η κυβέρνηση χρειάζεται  χρήματα  - για να ξεπουλήσει καμία κερδοφόρα εταιρεία του δημοσίου . Τα χάλια στις  συγκοινωνίες  είναι το μόνο που δεν τους απασχολεί .

Το Υπερταμείο ανακοινώνει την ανάληψη καθηκόντων από τον κ. Γιώργο Σπηλιόπουλο ως CEO του Ομίλου ΟΑΣΑ, με ισχύ από 9/1/2023, στη θέση της κ. Ίριδας Αντωνοπούλου, η οποία διετέλεσε μεταβατική CEO του Ομίλου από τις 22/12/2021 έως σήμερα.  

Ο κ. Σπηλιόπουλος είναι Χημικός Μηχανικός, PhD, με μακροχρόνια εμπειρία στις εταιρείες Barilla και Procter & Gamble στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Ελβετία, στις οποίες σημείωσε ρεκόρ ταχείας ανάπτυξης, γεωγραφικής επέκτασης και επιτυχημένης ανάπτυξης και υλοποίησης έργων εταιρικού μετασχηματισμού.  

Η επιτυχής θητεία του σε στρατηγικές θέσεις, η εμπειρία του στην ενδυνάμωση και την αξιοποίηση στελεχών και η διεθνής εμπειρία του αποτελούν το εχέγγυο για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου ΟΑΣΑ.  

Το Υπερταμείο συγχαίρει τον κύριο Σπηλιόπουλο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων κι ευχαριστεί θερμά την κ. Ίριδα Αντωνοπούλου για την εξαιρετική προσφορά της ως μεταβατικής CEO του ΟΑΣΑ, η οποία πλέον με την πολύχρονη και πολύτιμη πείρα της στον Όμιλο αναλαμβάνει καθήκοντα Αναπληρώτριας CEO και Εντεταλμένης Συμβούλου. 

 

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver