Αστικό λεωφορείο – «φάντασμα» κυκλοφορούσε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης



Ούτε επιβάτης σε τέτοιο δρομολόγιο του τρόμου ... δεν θα ήθελα να ήμουν . Kαι σαν οδηγός λεωφορείου δεν αναλαμβάνω μια τέτοια τεράστια ευθύνη διότι ένας ολόκληρος οργανισμός «κοιμάται» όταν υπάρχει πρόβλημα . Απαράδεκτες οι δηλώσεις δήμκα και δεν αρμόζουν σε πρόεδρο . 

 

SAFETY FIRST

 

Ακόμη ένα περιστατικό με πρόβλημα σε αστικό λεωφορείο καταγράφηκε – μετά από αυτό που προέκυψε στις Σέρρες – τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (24/4) στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά, λεωφορείο πραγματοποιούσε δρομολόγιο με σβηστά τα φώτα καθ’ όλη την διαδρομή, στο εσωτερικό του

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και βίντεο του GRTimes.gr το αστικό λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο της γραμμής 39, με εκκίνηση την στάση «Δικαστήρια» και τελικό προορισμό την «Κηφισιά», είχε σβηστά τα φώτα στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα οι πολίτες που επιβιβάζονταν από κάθε στάση να είναι απορημένοι για την κατάσταση που συναντούσαν λίγα μόλις λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα. (11:40 μ.μ.).

 

 

Ως πρώτη εικόνα που συναντούσε κάποιος που περίμενε το αστικό στην στάση, ήταν να αχνο-φαίνεται μόνο ο οδηγός και στο βάθος… σκότος.

 

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver