Πενθήμερη η εξαήμερη εργασία;



Ποιό είναι το εργασιακό καθεστός στις Οδικές Συγκοινωνίες;
Αφελής ερώτηση;
Πόσες ημέρες δουλεύουμε το μήνα;
Είναι νόμιμα τα μεταφερόμενα ρεπό;
Οι μεταφερόμενες ημέρες άδειας παρελθόντων ετών;
Οι δεδουλευμένες αναπαύσεις;
Τι δικαιούμαστε βάσει των νόμων γνωρίζει κανείς;
Το παρακάτω κεέμενο είναι απο το στέκι της έλξης, κάποιοι γνωρίζουν και διεκδικούν, εμείς;
Αύριο η συζήτηση στο ΣΕΠΕ για την προσαύξηση του 30%
Αύριο θα έχουμε μια πρώτη ένδειξη για το θέμα της προσαύξησης του 30% για την 6η μέρα εργασίας καθώς το πρωί θα συζητηθεί στην αρμόδια Επιθεώρηση Εργασίας η καταγγελία των συναδέλφων Γενιδούνια Κώστα και Καραδήμα Χάρη για το θέμα.
Θυμίζουμε ότι την απαίτηση για το 30%,  είχε αναδείξει το στέκι της έλξης τον Αύγουστο του 2013  (Διαβάστε εδώ ) και κατόπιν έγινε αίτημα ΟΛΩΝ των Σωματείων και της ΠΟΣ , χωρίς μέχρι σήμερα να έχει απαντήσει καμιά απο τις Διοικήσεις στα εξώδικα - επιστολές που έγίναν. 
Και η ΠΕΠΕ

το Σωματείο των μηχανοδηγών έχει στείλει εξώδικο για το θέμα  , και μέχρι σήμερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει δώσει καμία απάντηση.


Στην συνάντηση αύριο στην Επιθεώρηση Εργασίας θα βρίσκεται και ο Νομικός Σύμβουλος της ΠΟΣ , αφού η Ομοσπονδία  έδωσε ορθότατα  την συγκατάθεσή της για την παρουσία του  έπειτα απο αίτημα των συναδέλφων που έχουν κάνει την καταγγελία.

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία και τονίζουμε ότι κάθε προσπάθεια για βελτίωση είτε των οικονομικών είτε των συνθηκών εργασίας θα μας βρίσκει σύμφωνους και αρωγούς.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCbmh6GRVi0BAp1dOlqPjnkjI0toLWTS0wMxHQMKYS6I6dUamgp41dn7E6fC1Z25NQWEML2FUo7PDVrg3njSTHmdkmtQN2iZsqMm-3WwguBe2z3ucQVGmJ4UgGEk8jhOUeB6T7RlnMWNM/s1600/sepe.png
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver