'Έρευνα ΟΣΥ: Αξιολόγηση Εργασιακού Περιβάλλοντος



Τα σαράβαλα του ΟΣΥ κατά σειρά παλαιότητας 

O ΟΣΥ Α.Ε θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΟΑΣΑ, μέσω της πρωτοβουλίας της ΕΕΣΥΠ ολοκλήρωσε την Έρευνα της "Trust Index©" για την Αξιολόγηση του Εργασιακού Περιβάλλοντος , η οποία πραγματοποιήθηκε από τον εξειδικευμένο σε τέτοιου είδους έρευνες και μελέτες οργανισμό Great Place to Work.

Στόχος μας είναι η ενίσχυση της εμπιστοσύνης μεταξύ Διοίκησης και Εργαζομένων, υλοποιώντας δράσεις που εμπίπτουν στα πλαίσια των ετησίων δυνατοτήτων της Εταιρείας. Ο αγώνας για τη Βιωσιμότητα, το Εργασιακό περιβάλλον, τη βελτίωση των Διαπροσωπικών Σχέσεων και της Επικοινωνίας, είναι κοινός. 

 

« Κατηγορίες ερωτήσεων Αξιοπιστία -Σεβασμός - Δικαιοσύνη -Υπερηφάνεια - Συντροφικότητα

Τυποποιημένες ερωτήσεις που δεν αναδεικνύουν όλα τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν κυρίως οι οδηγοί .

 

 

Παρά την μικρή συμμετοχή στην έρευνα τα αποτελέσματα καταδεικνύουν ένα έντονο τοξικό περιβάλλον εργασίας και αυτό το σοβαρό πρόβλημα - που δημιουργεί και διατηρεί η ίδια η  διοίκηση όλων των επιπέδων στη εταιρεία  -  μεταφέρεται προς τα κάτω και επεκτείνεται και προς τα έξω με αποτέλεσμα την κάκιστη  λειτουργία της εταιρείας και κατά επέκταση την εικόνας της .

Και φυσικά δεν νομίζω να ξαναγίνει τέτοια ερεύνα διότι όπως είναι γνωστό στην ΕΛΛΑΔΑ τίποτα δεν βελτιώνεται και τα προβλήματα τα κρύβουμε κάτω από το χαλί . 

Μέχρι λοιπόν να γίνει η επόμενη ερεύνα ... » 

Hasta la vista



ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver